Δημιουργήθηκε στις: 01 Nov
Πώς ξεπαγώνω την BARF
Η φυσική και αργή απόψυξη στη συντήρηση του ψυγείου είναι η ασφαλέστερη διαδικασία αποψύξεως, διότι η σταθερά χαμηλή θερμοκρασία του ψυγείου αποτρέπει την ταχεία ανάπτυξη των μικροβίων.
Η φυσική απόψυξη με τον τρόπο αυτό μπορεί να διαρκέσει ανάλογα με την συσκευασία και το μέγεθος της τροφής από 1 έως και 24 ώρες.
Μετά την απόψυξη το γεύμα μπορεί να διατηρηθεί στη συντήρηση του ψυγείου έως και 2 ημέρες.
Γενικά πράττουμε όπως ακριβώς θα ενεργούσαμε για να ξεπαγώσουμε τροφή που θα προοριζόταν για ανθρώπινη κατανάλωση.